Demo’s & Trainingen

content-2

Demo’s en trainingen

Niet alle apparatuur verklaart zichzelf. Zeker met het steeds ingewikkelder worden van autotechnologie verwachten wij dat onze apparatuur altijd up to date is en aansluit bij uw wensen en processen. Een demonstratie bijwonen kan altijd. Dit verzorgen wij graag bij u in de werkplaats of breng een bezoek aan onze modern ingerichte showroom en ervaar de extra voordelen die u in uw werkplaats kunt behalen.

Automonteurs kennen vaak de diagnose opties van airco service units niet. Wanneer ik dit uitleg, willen ze direct vol enthousiasme aan de slag.

Waarom een demo of een training?

diagnose apparatuur texa
Diagnose apparatuur blijkt voor veel bedrijven een hoge drempel. Het lijkt ingewikkeld en gaat soms diep in de materie. Ga met onze producttechnici mee naar school en word ook een expert!

Vraag aan

Aircoservice is eenvoudig met de KONFORT-serie van TEXA. Genereer extra werkplaats omzet en proef bij ons in de praktijk hoe snel en eenvoudig dit te realiseren is.

Vraag aan

uitlijnapparatuur
8-Sensor of toch 3D? Een vraag waar menig garagist mee worstelt. De verschillen en de manier van werken zijn groot. Vanuit een live demonstratie leggen wij u graag het verschil uit en helpen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Vraag aan

Schrijf u nu in voor

Training TEXA Diagnose Apparatuur. Geregeld in een cursusgebouw centraal in het land gelegen. Leer d.m.v een casus de moeilijkste en meest voorkomende problemen oplossen. Incl. koffie en een broodje.

Demonstratie Aircoservice Apparatuur Bij u in de werkplaats wanneer het u uitkomt en in onze eigen showroom gelegen aan de A12 te Ede. Leer onder andere over de verborgen diagnostische mogelijkheden van airco units.

Demonstratie Uitlijn Apparatuur In onze eigen werkplaats gelegen in Ede aan de A12. Ontdek het verschil tussen 8 Sensor of 3D en bekijk wat het beste voor u werkt. Incl. koffie en een broodje.

 

Aangenaam kennis maken. Dit is het Kennis & Praktijk team:

Martin Bos, Verkoopadviseur 
Mijn motor draait voor Aircoservice en Diagnoseapparatuur. Ik ga 110% voor kwaliteit en een langetermijnrelatie met de klant. ‘Een win-win situatie voor alle partijen.’.
mail linkedin
Sip Meijer, Verkoopadviseur
Ik heb een passie voor alle gemotoriseerde voertuigen en heb mij gespecialiseerd in TEXA diagnoseapparatuur. Ik werk graag oplossingsgericht met kennis en visie over een breed scala.
mail linkedin

Sterke merken onder één dak.

ac1
hunter1
rotary1
texa
romess