Over Oskamp Amtech

Uw Automotive Werkplaats, Ons Werk

Welkom bij Oskamp Equipment & Amtech Automotive. Als topleverancier werkplaatsapparatuur in de automotive sector positioneren wij ons als technisch specialist met een hoge graad van kennis, advies en ondersteuning.

Wij zetten ons maximaal in om garagehouders in Nederland in staat te stellen voertuigreparaties van de hoogste kwaliteit uit te voeren en hiermee bij te dragen aan een veilige en duurzame mobiliteit.

Autotechnologie ontwikkelt zich razendsnel. Ons doel is om een brug te slaan tussen deze technologie en onze afnemers.

Waarom kiest u voor ons?

Automotive werkplaats

Apparatuur van budgetlijn tot gerenommeerd A-merk, volledig aangepast op uw bestedingsruimte. Ons team van enthousiaste experts komt graag bij u langs voor vrijblijvend advies op maat.

Bekijk alles

Garage werkplaats

Kom direct in gesprek met een specialist. Een ervaren projectbegeleider ontwikkelt vrijblijvend Autocad tekeningen van uw werkplaats en informeert u over passende oplossingen.

Lees verder

Garage werkplaats

Onze monteurs staan altijd voor uw klaar! Onze Technische Dienst heeft een landelijk dekkend service apparaat met snelle reactietijden en een goed getraind team. Service en onderhoud voor alle merken apparatuur.

Lees verder

Onze extra’s


Demo’s en trainingen – het complexer worden van autotechnologie legt de verwachtingen van u en uw werknemers steeds hoger. Wij helpen u graag om aan deze verwachtingen te blijven voldoen

Actiecatalogus – periodiek selecteren wij een speciaal aanbod gunstig geprijsde artikelen en bundelen deze in onze actiecatalogus. Vraag de catalogus direct aan of bekijk hem online.


Nieuwsbrief – elk kwartaal lichten wij apparatuur uit en delen wij rendementsverhogende wetenswaardigheden. Schrijf u nu in!

Aangenaam kennis te maken. Dit is ons team!


Dennis van Vugt, Sales Manager
Als organisatie samen met de klant een maximale prestatie leveren. Daar ga ik voor. ‘Uiteindelijk gaat het om mensen en vertrouwen’.
maillinkedintel: 06 154 376 40 

Jop Wiertz, Rayon Manager N-Nederland
De juiste routing in de werkplaats garandeert aanzienlijk kortere servicetijden. Daar ligt mijn uitdaging. Samen met de klant kijk ik graag wat het beste bij zijn onderneming past.
maillinkedintel: 06 115 610 04 
Martin Bos, Rayonmanager W-Nederland
Mijn motor draait voor aircoservice en diagnoseapparatuur. Ik ga 110% voor kwaliteit en een lange termijn relatie met de klant. ‘Een win-win situatie voor alle partijen.
maillinkedintel: 06 212 483 06

Hans Schreuders, Rayon Manager Z-Nederland
Mijn specialiteit ligt bij het geven van demo’s en trainingen. Ik vind het belangrijk dat een klant precies weet wat onze apparatuur voor hem kan betekenen.
tel: 06 557 630 82 maillinkedin

Sip Meijer, Verkoopadviseur
Onderhoud zonder diagnose apparatuur is ondenkbaar geworden. Maar een diagnose stellen gaat verder dan alleen de apparatuur kennen.
maillinkedintel: 06 506 385 45

Steven Witte, Verkoopadviseur Texa diagnose
Een goed advies voor een passende oplossing, dat is mijn motto. Ik vind een tevreden klant belangrijk dus ik luister goed naar de wensen.
maillinkedintel: 06 834 440 97

Ferry van den Boom, Verkoopadviseur Texa diagnose
Door middel van een heldere uitleg en persoonlijk advies een langdure relatie opbouwen.
maillinkedintel: 06 205 697 18


Sterke merken onder één dak.

ac1
hunter1
rotary1
texa
romess